Voorwaarden

Niet onbelangrijk.

Onze verhuurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemmingen.

Bij eventuele problemen (bij motor of onderstel van Fiat: Fiat Optimum bellen 0032 (0) 2 286 31 31) en/of schade onderweg dienen onmiddellijk (binnen de 24 uren) telefonisch aan ons worden gemeld op gsm: 0032 (0) 477/20 34 47, zodat we voor uw aankomst de nodige maatregelen kunnen treffen in functie van u of de volgende klant.

De oplevering door ons gebeurt in propere, correcte en volledige toestand, als huurder brengt u de motorhome ook in dezelfde conditie terug.

Er wordt bij de oplevering en in samenspraak met de huurder door ons een verslag van de staat van de motorhome met eventuele schade opgemaakt.

U wordt geacht bij het terugbrengen in eer en geweten de door u veroorzaakte schade onmiddellijk te melden, deze herstellingskosten zullen u worden aangerekend en via uw waarborg (1000 euro) verrekend.

Bij het niet melden van welke schade ook, ongeacht het bedrag van de kosten wordt dit aanzien als fraude en zal de volledige waarborg (1000 euro) NIET worden terugbetaald.

OPGELET !

De huurder is persoonlijk verantwoordelijk voor boete’s ten gevolge van het overschrijden van MTG (Massa Toelaatbaar Gewicht) en snelheidsbeperkingen.

Om die reden wordt de waarborg (eventueel verminderd met de onkosten & boete) pas 14 dagen na de verhuur teruggegeven.

De volledige reiniging bij het inleveren na de huur dient door de huurder te gebeuren.

De reiniging door de huurder gebeurt NIET in een carwash, niet met een hogedrukreiniger of met schuurmiddelen.

Bij NIET reiniging wordt u 150 euro extra aangerekend, de volgende klant heeft immers ook recht op een correcte en uiterst propere motorhome.

U kunt bij de reservatie opteren voor de reiniging inbegrepen aan 100 euro extra.

1) Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief BTW, omniumverzekering met € 1 000 vrijstelling (tevens waarborg), reisbijstandsverzekering, verbruik van gas en wc-product. Dieselverbruik is ten laste van de huurder, oplevering met volle dieseltank en terug binnen leveren met volle dieseltank. Eventueel verschil ten laste van de huurder. Annuleringsverzekering op aanvraag.

2) Verhuurtermijnen

3) Uitrusting

4) Wat niet wordt toegelaten

5) Voorwaarden

6) Betaling

7) Annulering door de huurder